Som utbildad Transformational NLP Master Coach 2009 av Cissi Williams, ligger NLP och Higher Self Healing (HSH) som grund för min individuella coaching.

Under resans gång har jag dock utbildat mig vidare inom såväl Zencoaching, Non Violent Communication (NVC) och EFT samt fördjupat min egna intuition vilket gör att jag inte följer någon specifik mall som är densamma för varje individ.

Det är dina behov och önskemål som sätter ramen. Önskar du sätta mål och en klarläggning för hur du ska nå dit så gör vi det. Har du blockeringar som gör att du inte kan njuta av livet, så möter vi det.

Jag känner i varje session vad som ligger primärt och guidar dig så att du ska kunna transformera det. Jag håller ett tryggt utrymme för dig att sjunka in i dig själv, och min intention och vägledning är att lära dig att möta och läka dig själv inom en framtid.

Jag tror nämligen att vi alla besitter kraften att möta allt inom oss. Vi behöver bara ha stöd i början. Jag guidar dig. Hem till dig själv, dina svar och din visdom.

Jag lever holistiskt vilket innebär att jag ofta refererar och inkluderar andra duktiga terapeuter där jag ser att bra och viktig komplementering kan göras, för att du ska få så bra guidning som möjligt.

Om du vill veta vad tidigare klienter har sagt, läs här. 

 

Om det här känns rätt och lätt i dig, så ser jag fram emot att höra från dig! <3

Varma hälsningar,