“Trygg samvaro. Värme. Närhet. Respekt. Mina sår, min läkning – med er förståelse. Vi ses snart igen, hoppas jag!

“Spännande, intressant, inspirerande, utvecklande!”

“Jag gick ifrån en grå, askig hopplöshetskänsla – till klarhet och ljus på snabbare tid än jag trodde var möjligt!
Du, Jeanette har en magisk förmåga att få en hel grupp att landa och hamna i en gemensam glädje och lugn. Du får oss att skapa det tillsammans!”

“Närvarande, mysigt häng med andra. På riktigt”

”Fina ljuvliga Jeanette..Tack för att jag får se dig med Hela dig. Alla färger. TACK! Blev öppen av den öppna agendan. Blev närvarande med den öppna agendan. Tacksam att jag vågade lita på att jag skulle hit idag. Ljuset i mig välsignar ljuset i dig, det ledde mig hit idag. Jag känner tillit till dig. Tack!! ♥

”Det var så fint att dela med andra och få lyssna!”

“Så fint, enkelt och magiskt! Det behövs ingen agenda för att mötas där vi är. Detta höll du ett vackert space för idag, tack för det! Kram!”

“Tack för en fin varm dag! Att dela är att växa!”