Jag är här för att jag vet hur du har det. Sorgen och smärtan av att inte vara dig själv. Hålla tillbaka dina tankar, känslor och framförallt unika, sprudlande, stora, lysande energi. Tjejen därinne som inte vill något hellre än att vara Fri.

Jag är här för att guida dig att komma tillbaka till den du har kommit hit för. Till den äkta, sårbara, starka och Sanna du. Tillitsfull. Levandes dina gåvor. I din kraft. Omgiven av andra som älskar och stöttar dig att vara Du. Fullt ut! För det är då du är lyckligast!;D

Jag växte inte upp i en värld där detta var givet. Jag fick lära mig att jag var bra om jag presterade. Var söt. Inte för aktiv. Lagom social. Inte stack ut för mycket. Jantelagen var och är fortfarande grunden i vårt svenska samhälle.

Som ung tjej hade jag mina idéer och försökte bitvis testa min egen väg…men vågade aldrig gå fullt ut för jag fick tidigt erfara att det inte uppskattades. Så jag anpassade mig…för att bli älskad av män, uppskattad av vänner och mer än godkänd av arbetsgivare. Jag blev en duktig flicka. Jag var dock alltid intresserad av personlig utveckling och plöjde varje bok i området…men det var i en emotionell kraschlandning i Nya Zeeland som min perfekta värld föll och det stora skiftet skedde. Vid 33-års ålder vaknade jag upp och tillbaka till den som jag en gång föddes till. Där började resan av självkärlek.

Jag insåg att den viktigaste personen i mitt liv ändå var jag. Den personen jag lyssnat minst på. Om jag inte lärde mig att tycka om mig själv, göra det mitt hjärta verkligen längtade efter och lyssna till mina egna behov så skulle den där underliggande tomheten, sorgen och frustrationen fortsätta växa. För många blir det att gå in i väggen.  Jag trodde omedvetet att lyckan var något som skapades mellan två personer, en resa, en fest eller nytt jobb. Jag levde i tron på att något där ute skulle ge mig lycka…Som tur var insåg jag bättre. Resan av självkärlek, autenticitet och self-empowerment började.

Idag är jag lycklig för den jag är och fri att våga välja och vara mig själv. Idag vågar jag stå upp för mina åsikter, visa alla mina tokigheter och färger (jag har många strängar på min lyra), följa mina inspirerande idéer och uttrycka mitt sanna jag, mer o mer!

Givetvis består inte mitt liv av enbart glitter och glamour idag. Jag som alla andra har nya utmaningar med gamla sår, tankar och känslor som kommer upp till ytan och vill transformeras. Det är livet. Det kommer alltid att komma då vi som själar och människor har en längtan till kontinuerlig expansion, men ju mindre motstånd och mera acceptans jag tillåter, desto snabbare kan transformationen ske. Allt som inte är sant behöver komma upp till ytan så att vi kan bli medvetna om det och göra nya val och förändringar som är mera sanna med oss själva. Och sakta men säkert börja leva livet som jag tror det är menat…i lätthet och glädje!

Tron om att livet är en kamp är en uråldrig och förlegad trosuppfattning som många av oss fick nedärvt i bröstmjölken. Men vi kan ändra den om vi vill. Vi har ett fritt val och kraften att skapa ett nytt liv om vi inte är nöjda. Om vi är redo att möta oss själva…

Tack var meditation sedan 2003 samt kontinuerlig inre fortbildning har jag funnit en väg som visar sig förbli än så länge…den inåt i oss själva.

Är du också nyfiken på tjejen som bor där inne….som vill säga JA! som vill leka, busa och bidra med Dina Gåvor till världen?!:)

För Ja! Du är här för att njuta, älska dig själv, utforska dina gåvor och dela med dig av dem till oss! PUNKT! <3

Ps! För dig som önskar en vackrare och fredligare värld… När var och en av oss lever sant och i linje med oss själva, det är först Då får vi den fredliga och mångfasetterade värld vi önskar. Den börjar med var och en av oss. Med dig och mig. En i taget…;)

Som Thich Nhat Hanh säger ”Den största gåvan till världen är din egna självtransformation”.

Om detta gjort dig inspirerad att veta mera, varför inte komma till min föreläsning? Det vore en sann glädje att få träffa dig där och då!

I Kärlek,

Jeanette Carleson

Utbildning

# Certifierad NLP Master Practitioner , Transformational Breakthrough Coach, Master Practioner of Higher Self Healing (Nordic Light Institute 2008-2009)

# Traditionell Chinese Medicine Terapeut ( Nei Jing Akademien 2004-2007)

# Friskvårdsmassör (Axelsson Gymnastiska Institut 2006)

# Peace Process av Christian Mickelsen

# Zencoaching av Kåre Lanfeldt