”Tack ännu en gång för en fantastisk helg!

En magisk helg med fina övningar i öppet och tillåtande space, har nog aldrig varit lika närvarande och tillfreds som under denna helg . Inga måsten och inga krav, bara få vara…”

”Jag är så påfylld! Tack för alla övningar, samtal och varande…Du har både en trygg, busig och feminin energi som gjorde att vi nog alla kom djupare. De här dagarna inspirerade mig att öppna upp för ännu mera njutning i livet! Jag känner mig som nytänd! TACK!” /AC

”Jag sitter fortfarande kvar med en den goda känslan efter helgen. Det jag vill säga är; För mig var retreaten ända bättre än vad jag hade hoppats på. Ett dygn med härliga nya bekantskaper. Total närvarande, levande och fri i vackra omgivningar. Kan verkligen rekommenderas till alla som vill bli påfylld av ny energi och samtidig lugna sinnet.”

”Helgen var gav mig en möjlighet att samla ihop mig själv igen. Har under en lång tid sprungit ifrån mig själv och tillsammans med andra kvinnor och fantastiska Jeanette som gav mig space att våga känna igen, kunde jag samla ihop mig själv och mina känslor. Efter en helg av totalt närvaro med yoga, meditation och samtal så kände jag mig mer som mig själv igen. Jag kan verkligen rekommendera detta för alla duktiga flickor som ständigt är på väg mot nya måsten. Vi är menade för så mycket mer! Det kanske känns läskigt, men det är värt det alla dar i veckan.”

”Det bästa var Närvaron och stillheten. Jag kunde koppla bort hjärnan och flyta med i övningarna. Efteråt fick jag mera klarhet….och Kärleken och gemenskapen som infinner sig…mm!

Jag skulle säga att om du vill ha avkoppling av hjärnan och komma närmare din femininitet så är det här perfekt.”

”Underbart retreat! Åkte till retreatet med stressad kropp och hjärna. Men åkte hem med ett stort lugn i hela kroppen påfylld med glad och positiv energi. En helg i total närvaro och acceptans med ett gäng härliga kvinnor. Tack!❣️”

“Jeanette Carleson kan skapa en atmosfär som gör att människor blir trygga nog att våga visa känslor och växa. Hon inspirerar och lyfter!”

“Den här helgen översteg alla förväntningar och jag är så glad att jag anmälde mig ! Om du behöver stanna upp, få släppa loss dina känslor och tankar och känna dig som en ny människa- då är det här precis rätt för dig! Tack Jeanette! <3 “

Välkommen till flera retreats och events!

/Jeanette Carleson