.
.
”Tack för att du ruskade om mig! Jag behövde det här! Tack för din värme, äkthet och glädje! Det smittar!
 
”Glädje, skratt, djup, närvaro – Jeanette berör dig på så många vis! Hon representerar verkligen frihet! Tack för all inspiration!
.
”Jag var på din föreläsning ”Var dig själv – alla andra är upptagna” och blev helt såld. Den var så fantastiskt bra och du var SÅ inspirerande!”
 .
”Underbar energi, glädje, livsbejakande, närvaro, kärlek, precis som Jeanette är. Annorlunda föreläsning som man kommer att minnas.”
 
”Tack till en ny upplevelse och kväll! Sådan igenkänning. Jag har tagit med mig massor att tänka på nu. Jag vill också Leva!”
.
“Det bästa med kvällen var att få ta del av din underbara energi och humor med vilken du förmedlar din livsberättelse och visheten du har fått med dig. Jag upplevde en innerlig närvaro från dig och med din positiva energi och befriande ”galenhet” blir du ett levande bevis på att det går att vara precis så ”fri” som du berättar. Det var detta jag såg hos dig och det var så befriande härligt:)
Jag skulle rekommendera din föreläsning som en inspiration för den som längtar efter att komma i kontakt med sitt fria och lekfulla barn. Jag lät mig inspireras av just detta! “
.
”Underbara människa ♥
Precis just det, är det jag tar med mig allra mest av kvällen.
Att du var så genuin och lyste av goda energier, att du vågar vara lite tokig och rolig utan att bry dig ett smack om vad nån tycker och tänker. Mkt inspirerande ♥”
.
“Jag älskar Jeanettes energi och karisma. Hon känns väldigt självklar och har mycket humor. Hon och föreställningen är lätt att gilla.
Det är en fin balans mellan det s.k. flummiga och det konkreta, och hon är en riktigt bra storyteller.
Jag tycker att tipsen och råden som Jeanette ger är lysande, och de borde hjälpa vem som än bestämmer sig för att följa dem.”
“Inspirerande och tänkvärt. Tunga saker som ändå tas upp på ett lättsamt och enkelt förklarat sätt. ♥ ”
.
”Du bjöd på dig själv! Skön känsla i kroppen! Härlig kväll! Du pratade om det viktiga.”
.
”Tack Jeanette Carleson för en inspirerande och väldigt härlig föreläsning igår. Jag kände mig lätt i kroppen när jag kom hem. Grön knapp! Med både allvar och humor förmedlar du många ”självklara” saker som vi kanske glömt eller förträngt? Jag gillar det! TACK från hjärtat!”
.
”Inspirerande kväll. Det var många tankar som väcktes. Bra och “förståeligt”. Mycket och bra energi! Ändå lagom långt!”
.
”Mycket givande föreläsning med givande tankar och ideer. Jeanette är otroligt energigivande och en en stämning i rummet som karaktiseras av godhet och värme.”
.
”Tusen tack! Underbart inspirerande! ♥ ”
.
”Inspirerande, rörande och varm föreläsning. Jag känner att jag kommer till mig själv och får bekräftelse att jag är på rätt spår- att älska mig själv.”
”Inspirerande föreläsning om att bryta gamla spår och älska sig själv igen. Att åter möta barnet och återta skrattet som finns gömt där någonstans. Kram!”
.
”Jätteinspirerande kväll! Viktiga budskap! Jag hoppas att du har kursen i januari igen. Håller tummarna!”
.
”Du visade mig den där kvinnan som jag vet finns inom mig! DU är en sådan inspiration! TACK för den där kvällen!!”
.
”Annorlunda föreläsning som man kommer att minnas. Underbar energi, glädje, livsbejakande, närvaro, kärlek, precis som Jeanette är.”
.
”Inspirerande, rörande och varm föreläsning. Jag känner att jag kommer till mig själv och får bekräftelse att jag är på rätt spår- att älska mig själv.”
.
VARMT VÄLKOMMEN till nästa föreläsning!