från Levande GruppCoaching Online – Våren 2021

”Tusen tack Jeanette för denna kurs! Den kom till mig precis i rätt tid, såklart, och har gett mig mycket mer än vad jag kanske inser. Mycket var nytt och verkliga ögonöppnare, jobbigt att känna igen mig i och reflektera över. Allt har varit underbart och så väl värt det dock! Det hade inte kunnat göras utan din närvaro, space och mjuka skickliga guidning! Det hade inte heller gått utan mina helt fantastiska medsystrar!! Jag har fått så mycket att nysta vidare i, lyssna, läsa, praktisera. Det rullar på vidare, ganska fort egentligen, nästan var och varannan dag kommer nya saker, insikter och kopplingar till mig, stort som smått. Jag är djupt tacksam för vad som satts igång inom mig, och jag tänker åka med! Med tacksamhet och kärlek till dig och mina systrar! Hoppas vi ses igen! 😉🥰🙏❤️”

”TACK kära Jeanette Carleson  och alla kloka kvinnor för att våra vägar möts. Ni hjälpte mig att lägga en stabil grund och jag har känt mig så stark och i balans senaste månaderna så att livet äntligen mest bara rullat på 🙏Tacksam❤ önskar er all lycka kära ni!

Det har varit en fantastisk kurs, och väldigt bra upplägg med att ses så här och lära känna varandra i mycket förtroliga samtal. Väldigt fint❤,  och jag har lärt mig mer om mig själv. Känner jag har en stadigare grund att stå på, utgå ifrån, och  känner ett större lugn. Så glad att jag hoppade på denna kurs, men det var väldigt synd att jag inte kunde vara med nu på slutet. Vi ses till hösten 🙏🙆‍♀️🌞”

”Åh Jeanette, det är så mycket jag har uppskattat och jag kommer skriva ner det mer utförligt och skicka i nästa vecka. Men jag vill ändå skriva något litet här. Jag har uppskattat variationen av ny kunskap och gammal erfarenhet. Jag har uppskattat delningarna och deltagandet. Jag har uppskattat utrymmet att få växa i. Du har lett oss genom vackra meditationer och svåra insikter. Jag har hela tiden känt mig trygg och hållen i det space som du har skapat till oss. Jag är tacksam för dig och mina medsystrar. Det här var en resa som kommer forma min framtid. Tack

”Tack fina Jeanette för din tid, engagemang och kärlek. Tack för att du skapat detta fantastiska forum så att jag fi”ck lära känna dig och mina fantastiska systrar. Jag har behövt några dagar för att smälta all ny kunskap och alla verktyg som jag tar med mig från denna kurs och försöker sortera och applicera det på mitt liv och i min vardag. Jag är innerligt tacksam för detta och jag har lärt mig mycket nytt bla att vara snällare mot mig själv, ta hand om mina känslor istället för att ignorera dem och att släppa kontrollen. Jag är en friare, helare, gladare och mer kärleksfull kvinna än tidigt i våras då jag upplevde att livet var ganska mörkt! Tack än en gång för allt och ha en fortsatt fin sommar. ❤️❤️❤️”

”Tack att jag fick vara med och för allt jag fick lära mig dem gånger jag var med. 💛🙏💛 För mig var som en påminnelse av tidigare kurser men nya saker kom fram hos mig. Gillade det 💯✌️🙏Härligt att kunna träffa er alla 🥰🥰🥰 Jag kunde inte vara med så mycket för jag behövde att vara med mig själv mera vad jag anade 😊😉🥰🥰

Jag har glada nyheter att jag börjar nästa vecka en kortare kurs om personlig utveckling kurs hos Folkuniversitet samt att sökte till holistisk coach utbildning i våras och kom in, den börjar i augusti 🥰🥰🥰 Jag är så glad nu ska jag möta mig ännu mer så det bli så spännande och intressant 🤪😬😉🎉🤩💯🙏🥰 ni är fina, tack för stunder tillsammans och tack Jeanette Carleson 🥰🙏❣️❣️❣️”

Från 10 VECKORS KURS ”LEV FULLT UT!”

.

”Tusen tack Jeanette för denna hösten, jag är så oerhört tacksam för allt du har gett mig! Helt fantastisk kurs, att få känna in sig själv och att det är ok hela vägen. Jag respekterar mig själv på ett bättre sätt.

Den privata sessionen var en absolut bästa start för att kunna släppa och gå vidare. Alla aha upplevelser, insikter i livet. Den supersårbara sessionen var också så himla bra, vilket rus i kroppen efteråt! Feedback efter sharing också väldigt givande.

Jag skulle verkligen rekommendera denna kurs. Alla behöver kunskap, utveckling, blockeringslösare. I någon form.”

 • ”Torsdagar har varit bästa dagen i veckan pga kursen! Jag är så otroligt glad att jag valde att gå! Under varje torsdag har jag känt sån trygghet och tillit till alla i gruppen. Också väldigt roligt att vara en mix av alla åldrar.
 • Kursen har gett mig bättre förståelse för hur jag lyssnar på mig själv, vad jag vill, behöver och känner. Jag har börjat komma närmre en inre trygghet, även om det också gör att jag ibland känner mig vilsen. 
 • Det har varit bra med övningar för att hålla igång och för att lära sig att göra det själv. 
 • Som jag skrev i föregående punkt så känner jag att jag kommer närmre en inre trygghet. Men på samma gång så känner jag mig lättare vilsen och lite osäker. 
 • Jag har börjar lära mig att hantera mina känslor, att tillåta mig att känna känslorna och också att andas igenom dem. 
 • Jag har blivit bättre på att ta för mig, prata och säga saker som ligger och gror inom mig. 
 • Jag blir bättre på att inse vad som är viktigt för mig i livet. 
 • Det jag uppskattade mest under kursen var gemenskapen och tryggheten i rummet. En riktig tillit. Aldrig någon osäkerhet om att bli dömd.
 • En stor utmaning för mig var att prata om mig själv, och att prata inför andra på beställning. 
 • En annan utmaning var att börja ta för mig mer bland kompisar och människor i samhället, att tro på min själv och inte tycka att jag är tråkig. 
 • Jag skulle definitivt rekommendera kursen till alla! För det första för att du är grym på att se alla, få igång alla och få alla att våga. Du sprider så mycket kärlek så att det var omöjligt att vara på mindre bra humör under torsdagskvällarna. 
 • Så himla bra koncept du har på kursen! Perfekt sätt att leda in kvinnor(och andra) på spåret att ta hand om sig själva, meditera och uppskatta sig själva och livet mer. Det har gett mig en så bra helhetsbild över hur jag på flera olika sätt kan förbättra mitt välmående. 
 • Min pojkvän har följt mig under resans gång och har flera gånger berättat om hur positiv kursen varit även för honom. Han har lärt sig saker genom mig. 

“Det har varit ALLA känslor! I början var det nervöst, många tankar! Ex. vad kan jag förvänta mig och, givetvis, vad förväntas av mig? Men redan efter första träffen kände jag hur TRYGG plats jag befann mig på och hur en av många insikter kom till mig! Helt fantastiskt! Så jag fick ju smaka på kursen redan efter första träffen – det är ovanligt och väldigt bra.

Sedan har det rullat på, ju mer vi gjort och gått in på – ju mer vill jag ha. Jag har upplevt den här kursen som det bästa jag har gjort/hänt mig på väldigt, väldigt länge. Ett uppvaknande, en skola, en trygghet, en resa och bara massa kärlek till och från andra systrar! <3

Jag Vägrar att vara ett offer! Det är JAG och endast JAG som kan påverka mitt liv och mina val. Jag äger ansvaret över mitt eget liv.Den insikten har nog varit den allra starkaste och gett mest påverkan i mitt liv. TACK!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Jag…

… är lugnare inombords, stressar inte upp mig lika lätt, får inte lika mycket ångest, och tänker igenom saker kanske 1-2 gånger och gör allt för att låta bli att stressa

… ser livet annorlunda, vad som är viktigt eller inte viktigt.

… prioriterar mig själv och de saker/människor i livet som jag vill spendera tid med.

… ser människor i min närhet på ett annat sätt, hur dem ser på sig själva och andra.

… är mer TILLÅTANDE mot mig själv. Är inte så hård!

… gillar mig själv MER och MER  ibland älskar jag mig faktiskt till och med!

… mediterar. Jag har nu skaffat en toppen-app som heter Headspace, det hjälper mig att påminna mig själv om att andas, och även inte vara så hård mot mig själv när meditationen går trögare..Och mycket mera! Men detta har stuckit ut, samt är vad jag jobbar och tränar på varje dag.

Systerskapet i att hur vi kvinnor, som aldrig träffats, kan skapa en sån fantastisk energi, trygghet och stämning. Aldrig har jag varit så avslappnad som under dessa träffar!

Också givetvis alla de insikter jag har fått om mig själv och människor i min närhet <3 Jag önskar att fler människor ville och vågade ta sig an sitt djupa inre.

Inspirerande! Att fortsätta meditera, utmana mig själv, gå djupare inåt och våga vara totalt autentisk. Och jag vill leva så här för att inspirera andra att våga göra detsamma

I början var meditationen otroligt utmanande. Jag tyckte det var jätteflummigt och trodde aldrig jag skulle fatta grejen. Det är väl fortfarande mycket utmanande, speciellt vissa av meditationerna som handlar om förlåtelse – svårt att klara av sig själv och enklare med guidning från dig.

Också utmanande att ta sig an dem sidor av sig själv jag vet är jobbigt. Typ de saker som handlar om att ”säga ifrån”, ”stå upp för mig själv”, ”jobbiga saker kring min familj”… det är härligt att komma till insikt men mycket svårare att komma till handling!!!

Det vill och behöver jag träna mycket på.

Även så otroligt intressant med feminina / maskulina, men även där känner jag att det finns många utmaningar att ta in det feminina ÄNNU MER. Och släppa det maskulina… jag övar, övar och övar!

Ett STORT JA till att rekommendera denna kurs!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Alla skulle behöva förstå sig själva ännu mer och våga leva mer autentiskt. Sedan kanske inte denna kurs passar alla – men JAG rekommenderar den starkt eftersom jag mår mycket bättre än innan kursen. Jag har verktygen till att förändra mitt liv och leva det liv jag vill (iallafall grundverktygen!). Det betyder mycket.

Att få insikter och förstå varför en mår på ett visst sätt, eller agerar på ett annat är jättevärdefullt. Men för att förändra behövs det ibland hjälp på traven – och det har jag verkligen fått via denna kurs. Samt utrymmet för ”sharing” eller ventilera – det har jag efterfrågat väldigt mycket. Speciellt då jag har fått avslag från sjukvården (kurator) samt även varit hos kurator som jag inte alls tycker gav mig något särskilt. Detta passar mig helt perfekt och jag är så EVIGT TACKSAM för denna asgrymma höst! <3

Fortsätt att sprida din värme, kärlek, kunskap, inspiration, glädje till fler människor. Det kan inte bli annat än BRA.

Jag är mycket intresserad av att boka in fler sessions med dig i vår. Vi tar det när du är tillbaka från Costa rica! Kram L.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Fantastiskt bra! En upplevelse. Kärlek. Mod. Utforskande. Gemenskap.

Bättre förståelse för mig själv och mina behov. Hör tydligare vad min intuition försöker säga mig, vilket gör att jag mer aktivt kan göra val som är bra för mig. Det känns lättare att kommunicera mina behov.

Jag har fått ur mig en del gamla hållanden av känslor i alla meditationer vi gjorde. Gillade verkligen jävlar anamma energin vi hade på våra torsdagsträffar, den ger kraft att sig ur en tung period.

Ditt helhjärtade engagemang var fantastiskt! <3 När vi sågs, via mail och FB-grupp. Sammanhållningen i gruppen. Att vi blev så sammansvetsade, trots olika bakgrund och olika platser i livet. Att det var rikligt med övningar, olika teman. Känns som en generös och matig kurs. Extra allt!

Att prata kring den maskulina och feminina kraften tyckte jag är mycket intressant och användbart. Det försöker jag praktisera i vardagen.

Absolut, hela kursen är på sätt och vis utmanande. Och det är bra! Lika bra att dyka all in, ingen tid att förlora… Det är utmanande när ens mönster blir tydligare för en och man börjar lära sig att hantera det.

Jag har redan rekommenderat denna kurs. Det som särskiljer dig är att du är utlevande, aktiv, fokuserar på glädje och väjer samtidigt inte undan för det svåra. Det finns en hög energi, en positiv stämning.

Stort lycka till med nästa kurs Jeanette! Kommer gå lika galant! Vi ses snart, Kram Maria”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Jag tycker den här kursen har varit fantastisk. Det har varit en glädje och lättnad att ha våra torsdagar och få träffa alla härliga och stöttande systrar. Den har varit lugn, avslappnande, tid för reflektion, intensiv, gripande, utmanande och väldigt mysig och rolig.

Det är kul att ha fått träffa nya vänner för livet. Jag ser mer vikten av att se till mig själv, att fatta beslut utefter min egen vilja/ovilja eller behov. Att ta ned mitt tempo, känna att allt ordnar sig, att inse mina begränsningar men även mina tillgångar, att våga misslyckas och vara öppen och be om hjälp.

Jag uppskattade vårt space. Tryggheten att kunna vara helt öppen och att få ta del av andras tankar och känslor. Ärligheten och peppen. Möjligheten att prata fritt och få en återspegling och insikt.

Att få sitta i en lugn och harmonisk miljö i flera timmar, utan stress och måsten, omgiven av underbara systrar. Mest utmanande för mig var att kunna slappna av helt och fullt och komma djupt in i meditationen, utan att tankarna sticker iväg. Jag har svårt att föreställa mig saker som jag inte kan se, ta, eller tro på. Så vissa moment blev lite blockerade av min kontrollerande hjärna.

Definitivt! Jag tycker det här är en kurs som alla egentligen bör gå, oavsett var man är i livet. Det är viktigt med egentid och fokus på sig själv, sina egna drömmar och mål och vart man egentligen hör hemma eller vill vara.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Tack snälla, fina, Jeanette för en jättehärlig kurs. Jag har älskat varje del av den och jag är så glad och imponerad av din förmåga att locka fram allas mod och ge trygghet, insikt pepp och hopp. Du gör ett fantastiskt jobb och du förtjänar allas tillit och kärlek!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Jag satt första gången på Jeanettes föreläsning Från duktig flicka till en fri kvinna i februari 2017. Jag var då mitt i livskris, utbränd, depression, och även med skilsmässan på gång. Jag hade tappat hoppet om livet, jag var sjukskriven och försökte hålla mig i livet. Jag satt på rätt plats då den kvällen och jag ville och ville göra ändringarna som krävdes på mig då mitt liv tog totalt vändpunkt när jag bestämde mig att bli fri kvinna och jag började hos Jeanette. Jag började få hopp tillbaka, jag lärde känna mig ” vem är jag”  jag lärde och började lyssna på mig  vad jag verkligen behöver och vad vill jag av livet. Jag började älska mig både inuti och utanpå (outside), jag kunde gå i djupet i mig och känna på riktigt vem jag är. Hittills har det varit helt underbart resa, ett riktigt personlig utveckling resa som har lett till att idag jag känner mig som en fri kvinna som vem jag är, vad jag behöver och vad jag vill av livet. Jag njuter av mitt liv och lever full varje stund. Jag fått dela både tårar och skratt med mina medsystrar från kursen det har varit enormt kärlek och empati mellan oss alla, ingen som dömer en utan det har varit mycket kärlek och respekt. Våran härliga kärleksfulla Jeanette som har varit som ängel med stort stort hjärta och stöttat mig under detta resa. Utan henne skulle jag aldrig kunna vara den jag är idag. Att jag bestämde mig att gå på kursen har varit det bästa ever jag kunde investera i mig. Jag är så lycklig och njuter fullt mitt liv nu, livet har fått en annan menig som gör mig så glad 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖” Massa kramar, Elisabet T

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Jeanette hjärtat! Du är världens bästa inspiratör forever! Du besitter förmågan att lyfta upp dina ”medsystrar”, du lockar fram våra talanger, du öser över din kärlek, du förmedlar de mest allvarliga saker i livet på ett lekfullt och pedagogiskt sätt. Vet du vad? Du är en GURU. Jag anammar dina ord och hör din röst när jag tänker på dina kloka ord. Utan dig skulle mitt liv vara mycket fattigare. Du fyller i ett tomrum inom mig som jag inte visste att det existerade. Så härmed helgonförklarar jag dig. Förutom att du är en helgon är det få personer som jag kan skratta och garva med som jag gör med dig. I Love you girl helt enkelt.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

.

WORKSHOP

”DAGS ATT SLÄPPA DIG FRI NU?!”

.

“Den här ws uppfyllde över mina förväntningar. Jag har precis spenderat den mest uppvaknande helgen i mitt liv, där jag fick möta mitt autentiska själv tillsammans med andra systrar och underbara Jeanette som höll vårt space och vägledde oss att börja vår resa att bli en fri kvinna och våga möta det innersta i oss själva som vi gömts från oss själva. Den bästa investeringen och gåvan till dig själv. “

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Jag kan rekommendera den här ws för dem som är redo att möta sig själv, vill lära sig att uppskatta sig själv, lära känna sina behov och önskningar i livet!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Den här ws ger energi och verktyg till resan mot ditt sanna jag!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Den här uppfyllde absolut mina förväntningar – mer än det! Jag tyckte om att vi arbetade både kroppsligt, praktiskt och teoretiskt! Jag skulle rekommendera den till min vän som är lika sökande som jag  – jag ska berätta allt vi gått igenom!

Uppskattades:

 • Jag tyckte om balansen mellan dans- meditation- teori. Att i fick skrivet material så jag kunde vara närvarande. Att du anpassade dig efter oss deltagare. Din värme och förebildande attityd,.
 • Att vi går inne i djupet på oss själva
 • Att vi får tiden vi behöver att refletkera om vad vi går igenom 
 • Härliga nya meditationer
 • Jag tyckte om att vi arbetade både kroppsligt, praktiskt och teoretiskt
 • Toppen med lekar…våga följa..lita på den andre
 • Jag älskade övningen där vi fick möta vårt inre barn, det var den mest känslomässiga och svåraste. Jag tyckte om alla övningar – att det vara både praktiskt, teoretiskt och autentiskt. Jag kände mig trygg med dig Jeanette och vågade öppna upp. Tyckte om stället vi var på (Touch center) , systrarna och att vi också gjorde gruppövningar – att bli ledd var utmanande. 
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

.

WORKSHOP ”INRE FRI & HARMONI”

.

“Den här kursen var så värdefull. Som alltid med dig Jeanette! Att träffas i grupp, där allt är tillåtet är enormt befriande och skönt. Bra meditationer med guidning. Och jag gillar att man inte behöver prestera för att känna att det händer något/går framåt. 

Jag har fått mera medvetenhet och en känsla att vara i nuet vilket jag upplever betryggande och vill fortsätta känna. Något som jag kan tillåta mig att känna i alla situationer som sker i livet. 

Tack för att du sätter samman dessa träffar/kurser. Det är lika underbart VARJE gång! Och det säger nog något mer om mig, att jag blir lika glatt “överraskad” varje gång. Du förändrar verkligen folks liv (eller hjälper iaf till:)!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Jag gillade de här värdefulla verktygen och tipsen  jag jag känner leder min meditation framåt nu. Jag tyckte om upplägget och det var fint med din feedback och reflektion från dig i meditationerna. Jag älskar din energi, din lättsamhet och humor som du leder hela kursen med. 

Jag har börjat (och hållit fast vid) att prioritera mig själv på ett nytt sätt där meditation, yoga och må bra träning fått sin plats. Jag känner mig lugnare i sinnet och kroppen sedan kursen startade. Tack för tre underbara måndagar som varit utvecklande!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Det har varit helt fantastiskt! Jag har LÄRT mig att meditera vilket inte fungerat alls tidigare! Det har dessutom varit mysigt att träffas i grupp och att dela upplevelser. Fint. Värdefullt. Givande. 

Jag har blivit klarare i huvudet. jag kan lättare fatta beslut och hålla fast vid dem. Jag blir inte lika arg, har inte så kort stubin längre tror jag…Jag sover kanske t.o.m bättre. Jag har blivit lugnare…och jag gillar att vara hemma…mer med mig själv. 

Tack, jag är så glad att du är ute och håller föreläsningar och kurser igen! Du delger så otroligt mycket som fortsätter ge resultat inom mig! TACK för att jag hitta dig till denna resa – denna inre resa!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Den här kursen har varit intressant, spännande och lärorik! En underbart härlig stämning i gruppen och lagom många deltagare. Det känns som att alla har fått tid att uttrycka sig och höras. 

Jag känner mig lugnare i sinnet. Jag sover bättre. Jag vill hitta stunder under varje dag att pausa och meditera. Det har blivit ett beroende – ett fint beroende! 🙂 

Fortsätt att stråla som den stjärna du är och lysa som solen! <3 “

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Det som är så underbart med Jeanette är att hon både har djupet, lättheten och humorn på samma gång!! Att kunna komma så djupt in i stillheten och samtala sårbart för att lite senare kunna skratta stort ihop – det gillar jag! Jag är så tacksam för att jag fick träffa de andra underbara personerna också! Så Tacksam!

 • att jag lärt mig hur jag ska göra för att kunna meditera på egen hand (kan nu meditera i ca 10-15 min per dag utan problem.
 • att jag fått ta del av andra kvinnors livsresor och utmaningar
 • och därigenom en hög igenkänningsfaktor (jag är inte ensam…)
 • att vi också samtalat om vad som händer/känns i oss under meditationen
 • Jag känner mig lugnare och tryggare i mig själv än förut.
 • Jag tror t o m att min sömn förbättrats så att jag kan sova en hel natt utan att ligga vaken i timmar.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Jag är så nöjd! Du är så lyhörd och speglar oss mycket skickligt, Jeanette. Ditt lugn, din värme och ditt leende känns i hela rummet och får mig att slappna av och känna mig glad själv. Dessutom uppskattar jag att du delar med dig frikostigt av dina kunskaper, egna erfarenheter, råd, tekniker, inspirationslänkar/föredrag osv.

Ja, det här är till alla som på riktigt vill göra en livsviktig/nödvändig förändring i sina liv och som vill finna ett större lugn i tillvaron och i sig själva i utbyte med dig och andra.

Är så glad att jag bestämde mig för att gå denna kurs. Jag lyssnade på vad jag innerst inne kände att jag ville göra (oavsett praktiska hinder etc) och det blev ju helt rätt! 

TACK så mycket!  ❤ /Catharina B.F.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

.

WORKSHOP ”VEM ÄR JAG?”

.

“Jag skulle absolut rekommendera detta vidare!

I denna fantastiska workshop fick jag landa mjukt bland mina medsystrar. Med sin trygga närvaro skapar Jeanette en miljö där man kan känna sig som hemma och där alla känslor är tillåtna. Vi grät, skrattade, dansade, pratade, stöttade och kramades och jag gick därifrån en starkare kvinna. Jag kan varmt rekommendera denna workshop till alla som vill komma i kontakt med sin inre gudinna eller bara njuta av kvinnlig samvaro.

Jag skulle rekommendera eventet till andra som vill utvecklas tillsammans med andra kvinnor som också vill vara fria att vara sig själva. Det skapar en gemensam styrka att blomma ut i 💗 Jag kommer fortsätta komma på den typen av grupp lite då och då och hämta kraft 💪

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Mina värderingar samt den sista övningen gav stor insikt och bekräftelse om vem jag är. Det var också givande att förstå att de andra hade liknande upplevelser så som att det jag uträttar på jobbet inte är det som omvärlden minns efteråt. Jag tycker om att plocka ut min a10, 9or och 8 or för att se mina prioriteringar samt tänka vad jag kan ändra för att nå dit jag vill. Att fundera på vad jag tyckte om att göra som barn uppskattade jag mycket. Tror att det finns mycket sanning om kärnan i mig genom att betrakta mina egenskaper som barn. Vad skulle jag göra om all trygghet fanns? Vilken häftig fråga! Den fick mig att tänka extra! Jättefin kurs som ger så mycket! Väldig uppskattad! “

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

”Oj det här var så mycket! Jag fick insikt om mina högsta värderingar, behov och drömmar! Att få komma i kontakt med så mycket som jag aldrig har tänkt på men som jag nu inser att jag alltid har haft inom mig – nu vill jag alltid ha kontakt med det! Det var så många bra frågor! Och jag gillade alla vackra systerövningar vi gjorde. Jag är förvånad över hur mysigt, avslappnande och stärkande det var att våga mötas på det sättet. Jag rekommenderar den här kursen starkt till alla! ”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Jeanette bär på så mycket intelligens och vishet. Det är en kvinna man inte får nog av. Hon får en verkligen att förstå vad självkärlek är. Vad Jag vill och behöver! Det var ett fullspäckat schemat och välplanerat och det har varit kul att träffa alla andra i gruppen. Jag rekommenderar denna workshop starkt!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Det mest givande var övningen där man visualiserade sin egen begravning. Den var så stark att jag skulle kunna gråta floder. Det var en enorm kärlek som kom från föräldrar och vänner (och änglar) Jag måste öva på att berömma mig själv. Även övningen där man arbetade två och två och fick säga sina drömmar eller barndomsminnen högt. Drömmarna ligger inte alltför långt bort. Bra även med att skriv upp sina värderingar och säga dem högt. Jag kommer redan i kväll att rekommendera workshopen till massa vänner.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Vad är viktigast i mitt liv, vad en ögonöppnare! Att lyssna på min intuition – att det oftast är den sanna…visa vem jag är…våga! Det här var kärleksfullt med omtanke, lugn och ro och medvetenhet! “

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Att bli totalt, ordlöst och förbehållslöst accepterad av en annan människa är i det närmaste obeskrivbart. Det fick mig att känna mig levande, närvarande tidlös – och stark. Jag gick hem från kursen och kände mig sedd.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Tack Jeanette! Jag upplevde kärlek till mig själv & till varandra i rummet! Jag trodde jag har koll på mina värderingar och livsprioriterangar men nu ser jag att den var oklar och suddig – nu har den klarnat mycket!  Jag tar med mig en ny motivation att hitta och faktiskt prioriterar det som är viktigast för mig i livet! Jag skulle def. rekommendera flera att gå denna workshop! Tack! <3”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“TACK för en givande workshop! Jag tar med mig flera insikter om mig själv coh vikten av självkärlek. SKön blandning mellan redskap och fakta och få reda ut basvärderingar m.m. Skönt att få en mall att utgå från eller att rangordna prioriteringar och liksom jobba vidare från det. Jag går härifrån med en lust till vidare utforskande och att testa mera nytt och nyttigt!”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Från första stund när jag möter Jeanette i dörren och kommer in i rummet så känner jag mig trygg, lugn, rofylld och accepterad och detta space som är skapat för oss är helt fantastiskt! Att möta sig själv på djupet tillsammans med andra är så fint! Jag bara njuter av allt! Lärdomarna, påminnelserna, atmosfären och personerna! TACK TACK TACK! <3

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“TAck för idag! De två värderingsövningarna var starka för mig! De fick mig att se klarare. Jag har blivit påmind om att bekräfta mig själv. Ge till mig själv. Vad som är viktigt för mig!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

.

WORKSHOP ”NU BÖRJAR JAG RESAN”

.

“Tack för en superhärlig söndag! <3 Med dig spirituella, sprudlande kvinna och mitt lilla inneboende barn och andra likasinnade kvinnor och “barn”. 

Upplägget har varit en bra mix av “teori”, övningar, egna reflektioner, delningar, dans och dina “speglingar och fina meditationer. Efter dagen har jag fått förnyad påfyllning av energi och ökad tillit till att jag har möjligheten att få leva mitt drömliv! Inspirerande att dela och lyssna – speciellt för mig som pratar mycket med mig själv och mitt lilla inre barn. 

Så tacksam och glad att jag “investerar” i mig själv och för de nya insikter som väcks.  Insikten om rotchakrat och varför det varit “låst” och blockerat är jag tacksam över! <3 Jag kan varmt rekommendera denna workshop! Med det visste jag redan innan 🙂 

Du är en fantastisk förebild! Hoppas våra vägar korsas snart igen! “

/Chris L, pensionär

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Jag har blivit så påmind om vad som är viktigt! Jag fick syn på ett nytt lager av mitt mest “destruktiva” livsmönster. Jag gillade att du hade en variation mellan teori, praktik, dans, meditation osv! 

Den här workshopen tycker jag passar alla! Det är en bra start för den som är nyfiken på att göra förändringar i sitt, en boost för den som redan är på gång och en påminnelse samt möjlighet till nya insikter för den som kommit “långt”! “/ Sara B

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Jag uppskattade allt som hände under dagen! Det var utvecklande och inget att klaga på! Det var intressant att höra andras upplevelser!:D

Jag fick flera värdefulla insikter – hur starkt vissa beteendemönster sitt i mig, på vilket sätt jag kan släppa “gammalt” och  att vi människor tampas med liknande problem mer eller mindre! Det här rekommenderar jag vill att som vill göra en förändringar i sina liv! Bara du kan förändra ditt liv!” /Marianne Rosenlund

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“ Att jag kunde ta upp specifika situationer och prata med Jeanette, få konkreta tips och dela med mig med mina systrar. Jag inser nu att det bara är jag som kan ta tag i mitt liv, min lycka, min framtid och mitt helande. Vänta inte tills imorgon – gör det du vill för att du vill!

Jag skulle rekommendera den till vänner och släktingar som vill ta tag i sitt liv. Som tänker på allt och allas bästa förutom sig själv.” /Anali M.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Tack för en dag där jag fått fokusera på mig och det som är viktigt i mitt liv! Jag har fått verktyg att hitta rätt väg framåt och ifrågasätta begränsande tankar.  Tiden med dig i dina workshops och retreat har fått mig att förstå hur viktig jag är och hur viktigt det är att jag mår bra och fokuserar på mina egna behov för att kunna bli ett positivt bidrag i andras liv! <3 /Christina F, Ingenjör.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

“Jag tycker det här var fantastiskt bra! Det bästa med denna dag var mina insikter, meditationen, skratten och att ha tiden i en lagom stor grupp! Jag insåg vad jag plockat upp från min barndom, att jag tar ansvar för andra, att jag behöver sätta en tydligare gräns och att jag var mera levande som liten! Något som jag kanske borde börja göra nu även som stor! 

Jag skulle rekommendera den här till en vän som är intresserad av samma sak och också är en duktig flicka!” /Jessica B, ekonom

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlös-design-7-1024x576.png

.

WORKSHOP ”LEV FULLT UT!” 2016

.

“ Du kommer att inse många viktiga saker om dig själv, för dig själv. Värt vartenda krona och varje minut.”

“Jeanette Carleson kan skapa en atmosfär som gör att människor blir trygga nog att våga visa känslor och växa. Hon inspirerar och lyfter!”

“Tack snälla Jeanette för en fantastisk helg med tårar, skratt och en massa insikter. Och en jäkla spark i baken!”

“Fantastisk workshop och fantastiska människor jag mötte. Jag kommer säkert till mera workshops och ska peppa mina barn att komma hit!”

Den här kursen förändrade verkligen mitt perspektiv på livet. Jag kände mig som en helt ny person efteråt och det var som att allt förändrades när jag faktiskt insåg att jag först och främst måste älska mig själv. Tack Jeanette för den insikten

“Jeanette kommer att inspirera dig, till att nå långt och ge dig konkreta övningar för att nå dit du vill i ditt liv!”

“En workshop som inspirerar till att ta ansvar för sitt liv för att kunna känna frihet!”

“Jag kan varmt rekommendera den här workshopen, värmande, inspirerande och insiktsfullt! Allt var dessutom hållet i Jeanettes briljanta och roliga närvaro. Skulle själv gärna gör om det då verktygen är fantastiska för att skina ljuset där det annars ovetande kan vara skugga. – Linus Lundkvist

“Jeanette må vara en relativt färsk coach men hon är fulländad och helt fantastisk!

Jag kom till Jeanettes workshop för att ta med mig verktyg som jag kan använda i min vardag som kan hjälpa mig att finna tillbaka till kärnan i mig. Hon som jag vet finns där men är ibland svår att plocka fram.

Jag fick konkreta verktyg att arbeta med och nya insikter.

Jeanette utstrålar värme och känns väldigt tillåtande vilket även resten av gruppen gjorde.

Jag rekommenderar varm att gå denna workshop för att du ska kunna pausa en stund, ta in lite stillhet och hälsa på dig själv med lite nya ögon.

/Marika

Jag skulle absolut rekommendera den.  Superbra! Well done my love!! /Viveka

”Tack för en inspirerande workshop med många påminnelser men också riktigt bra övningar – och tacka alla ni som var med – ett skönt gäng! <3 Detta borde man ge sig själv kanske en gång i månaden eller så…. i livet som skapar ständigt växande, insikter, påminnelser….Jeanette bjuder rikligt på sin breda kompetens och livserfarenhet på ett inspirerande och trovärdigt sätt. Hon lyser och får sina kursdeltagare att lysa. I rock! And you too!”

/May Lis

Den här helgen översteg alla förväntningar och jag är så glad att jag anmälde mig ! Om du behöver stanna upp, få släppa loss dina känslor och tankar och känna dig som en ny människa- då är det här precis rätt för dig! Tack Jeanette! <3 ️/ Caroline

Den här ws kom till mig vid rätt tidpunkt via rekommendation. 

I kärleksfull, öppen atmosfär förmedlar Jeanette verktyg för hur jag hittar och följer min väg i livet!

Den största gåvan denna helg är insikten om att det finns ovärderligt stöd och egenupplevd kompetens i Jeanette. Vi är inte ensamma! 

Jag känner tacksamhet över innerliga o fantastiska möten med alla under denna helg!

“Den här kursen var så värdefull. Som alltid med dig Jeanette! Att träffas i grupp, där allt är tillåtet är enormt befriande och skönt. Bra meditationer med guidning. Och jag gillar att man inte behöver prestera för att känna att det händer något/går framåt. 

Jag har fått mera medvetenhet och en känsla att vara i nuet vilket jag upplever betryggande och vill fortsätta känna. Något som jag kan tillåta mig att känna i alla situationer som sker i livet. 

Tack för att du sätter samman dessa träffar/kurser. Det är lika underbart VARJE gång! Och det säger nog något mer om mig, att jag blir lika glatt “överraskad” varje gång. Du förändrar verkligen folks liv (eller hjälper iaf till:)!”

“ Jag gillade de här värdefulla verktygen och tipsen  jag jag känner leder min meditation framåt nu. Jag tyckte om upplägget och det var fint med din feedback och reflektion från dig i meditationerna. Jag älskar din energi, din lättsamhet och humor som du leder hela kursen med. 

Jag har börjat (och hållit fast vid) att prioritera mig själv på ett nytt sätt där meditation, yoga och må bra träning fått sin plats. Jag känner mig lugnare i sinnet och kroppen sedan kursen startade. Tack för tre underbara måndagar som varit utvecklande!”

“Det har varit helt fantastiskt! Jag har LÄRT mig att meditera vilket inte fungerat alls tidigare! Det har dessutom varit mysigt att träffas i grupp och att dela upplevelser. Fint. Värdefullt. Givande. 

Jag har blivit klarare i huvudet. jag kan lättare fatta beslut och hålla fast vid dem. Jag blir inte lika arg, har inte så kort stubin längre tror jag…Jag sover kanske t.o.m bättre. Jag har blivit lugnare…och jag gillar att vara hemma…mer med mig själv. 

Tack, jag är så glad att du är ute och håller föreläsningar och kurser igen! Du delger så otroligt mycket som fortsätter ge resultat inom mig! TACK för att jag hitta dig till denna resa – denna inre resa!”

“Den här kursen har varit intressant, spännande och lärorik! En underbart härlig stämning i gruppen och lagom många deltagare. Det känns som att alla har fått tid att uttrycka sig och höras. 

Jag känner mig lugnare i sinnet. Jag sover bättre. Jag vill hitta stunder under varje dag att pausa och meditera. Det har blivit ett beroende – ett fint beroende! 🙂 Fortsätt att stråla som den stjärna du är och lysa som solen! <3 “

Det som är så underbart med Jeanette är att hon både har djupet, lättheten och humorn på samma gång!! Att kunna komma så djupt in i stillheten och samtala sårbart för att lite senare kunna skratta stort ihop – det gillar jag! Jag är så tacksam för att jag fick träffa de andra underbara personerna också! Så Tacksam!

 • att jag lärt mig hur jag ska göra för att kunna meditera på egen hand (kan nu meditera i ca 10-15 min per dag utan problem.
 • att jag fått ta del av andra kvinnors livsresor och utmaningar
 • och därigenom en hög igenkänningsfaktor (jag är inte ensam…)
 • att vi också samtalat om vad som händer/känns i oss under meditationen
 • Jag känner mig lugnare och tryggare i mig själv än förut.
 • Jag tror t o m att min sömn förbättrats så att jag kan sova en hel natt utan att ligga vaken i timmar.

Jag är så nöjd! Du är så lyhörd och speglar oss mycket skickligt, Jeanette. Ditt lugn, din värme och ditt leende känns i hela rummet och får mig att slappna av och känna mig glad själv. Dessutom uppskattar jag att du delar med dig frikostigt av dina kunskaper, egna erfarenheter, råd, tekniker, inspirationslänkar/föredrag osv.

Ja, det här är till alla som på riktigt vill göra en livsviktig/nödvändig förändring i sina liv och som vill finna ett större lugn i tillvaron och i sig själva i utbyte med dig och andra.

Är så glad att jag bestämde mig för att gå denna kurs. Jag lyssnade på vad jag innerst inne kände att jag ville göra (oavsett praktiska hinder etc) och det blev ju helt rätt!  TACK så mycket!  ❤ /Catharina B.F.