15698065_10154641733871355_4364854305020382683_n

”Att avsätta tid för att verkligen jobba på sig själv har varit det bästa. Att jobba på något så oerhört viktigt som självkärlek, ett ord jag inte använt innan kursen. Men numera det ordet som är det viktigaste ordet i mitt liv.”

Det har varit en gåva att få träffa och spendera mina senaste tio måndagar med fantastiska systrar med liknande utmaningar. Det har varit väldigt skönt att få ventilera sina tankar och känslor där alla verkligen tar sig tid att lyssna och komma med”värdefulla råd. Det hjälper även att lyssna till andras ”problem” och få reflektera kring vad mina systrar säger.”

”Alla övningar har varit superintressanta, lärorika och har hjälpt mig. Mycket bra och givande att få prova på olika övningar för att kunna ta ut några godbitar som man kan fokusera på.

Hela upplägget har som sagt varit fantastiskt. Jag har verkligen gillat kombinationen av sharing, övningar, samtal kring vissa ämnen, dans, yoga, meditation – ja allt.

Det mest givande med kursen var vårt delande och förtroendefulla samtal emellan oss alla. Att den var just 10 v, systerskapet, sharingen, att bli påmind kontinuerligt under hela kursen.”

”Kursen har verkligen hjälpt mig så mycket att komma tillbaka till en plats där jag är gladare, mer tillfreds, uppskattar mig själv och mina handlingar och där jag blivit mer självsäker. Jag har mycket att jobba på och kursen har verkligen lett mig in i en utmärkt riktning. Jag har lärt mig öppna upp mig och uttrycka mina känslor och ”hemligheter” samt visa mina känslor på ett annat sätt än innan. Det har varit supervärdefullt!

Nu prioriterar jag mig själv högre och har lärt mig att bekräfta mig själv!

Tack vare samtalen med alla systrar och dig Jeanette samt alla fantastiska övningar har jag blivit tryggare och mer säker i mig själv. Jag har verkligen tänkt på att avsätta tid på ett annat sätt än tidigare för att jobba på mig själv.”

”Jag känner mig tryggare i mig själv som ett resultat av att jag är mer vaksam på min inre självkritiska röst. Känns skönt att när den dyker upp kontra med ngt annat. Känner mig mer medveten. Och känns som att jag också kan vara lycklig och höja min energi. Jag känner mig mer balanserad och prioriterar mitt eget välbefinnande oftare.

Och STÖRSTA TACK till dig som har hållit denna värdefulla kurs på ditt så kärleksfulla och inspirerande sätt. Du inspirerar med din energi, ditt öppna och tydliga sätt att prata och inte minst så färgstarka mimik och kroppsspråk. Det du återspeglar ger en stark igenkänning och ger på så sätt en tillåtelse för oss andra att våga visa oss utanför comfortzonen och normens begränsningar.”

”Jeanette, Din input och ditt enorma stöd har varit sååå fantastiskt! Du är sån stjärna och din positiva energi ger mig så mycket. Jag har behövt det stöd och kärlek som har funnits och byggts upp i vår lilla grupp. Vi behöver varandra, vi människor. Det gäller att avsätta tiden och öppna våra hjärtan och dela våra sårbarheter och glädjen.Jag känner mer tillit och avslappnad att allt kommer att bli bra. Se mera lätthet på livet, inte har en offerkofta, väljer själv vem jag vill vara och min situation. Allt är precis som det ska vara. Ha tillit!
Jag har en djupare, mera positiv dialog med mig själv. Jag har en snällare dialog.”

”Tack snälla finaste du för en helt magisk kurs. Tusen tack för 10 fantastiska veckor fyllda av kärlek, omtanke, intressanta och lärorika samtal och övningar.

Jag uppmuntrar alla kvinnor att ta för sig av livet, må bra och prioritera sig själva, säga nej till dåliga relationer och nå sin fulla potential. Tack igen för allt ditt stöd och pepp! Sök stöd i en kärleksfull systergrupp!”

Välkommen