“Jag skulle absolut rekommendera detta vidare! I denna fantastiska workshop fick jag landa mjukt bland mina medsystrar. Med sin trygga närvaro skapar Jeanette en miljö där man kan känna sig som hemma och där alla känslor är tillåtna. Vi grät, skrattade, dansade, pratade, stöttade och kramades och jag gick därifrån en starkare kvinna. Jag kan varmt rekommendera denna workshop till alla som vill komma i kontakt med sin inre gudinna eller bara njuta av kvinnlig samvaro.”

”Jag skulle rekommendera eventet till andra som vill utvecklas tillsammans med andra kvinnor som också vill vara fria att vara sig själva. Det skapar en gemensam styrka att blomma ut i Jag kommer fortsätta komma på den typen av grupp lite då och då och hämta kraft ”

“ Vad är viktigast i mitt liv, vad en ögonöppnare! Att lyssna på min intuition – att det oftast är den sanna…visa vem jag är…våga! Det här var kärleksfullt med omtanke, lugn och ro och medvetenhet! “

“Tack Jeanette! Jag upplevde kärlek till mig själv & till varandra i rummet! Jag trodde jag har koll på mina värderingar och livsprioriteringar men nu ser jag att den var oklar och suddig – nu har den klarnat mycket! Jag tar med mig en ny motivation att hitta och faktiskt prioriterar det som är viktigast för mig i livet! Jag skulle def. rekommendera flera att gå denna workshop! Tack! <3”

 “Oj det här var så mycket! Jag är så påfylld!!

”Jag fick insikt om mina högsta värderingar, behov och drömmar! Att få komma i kontakt med så mycket som jag aldrig har tänkt på men som jag nu inser att jag alltid har haft inom mig – nu vill jag alltid ha kontakt med det! Det var så många bra frågor som jag kommer låta landa i mig nu… Och jag gillade alla vackra systerövningar vi gjorde! Jag är förvånad över hur mysigt, avslappnande och stärkande det var att våga mötas på det sättet. Jag rekommenderar den här kursen starkt till alla! Stort Tack!!”

“TACK för en givande workshop! Jag tar med mig flera insikter om mig själv och vikten av självkärlek. Skön blandning mellan redskap och fakta och få reda ut basvärderingar m.m. Skönt att få en mall att utgå från eller att rangordna prioriteringar och liksom jobba vidare från det. Jag går härifrån med en lust till vidare utforskande och att testa mera nytt och nyttigt!”

“Från första stund när jag möter Jeanette i dörren och kommer in i rummet så känner jag mig trygg, lugn, rofylld och accepterad och detta space som är skapat för oss är helt fantastiskt! Att möta sig själv på djupet tillsammans med andra är så fint! Jag bara njuter av allt! Lärdomarna, påminnelserna, atmosfären och personerna! TACK TACK TACK! <3″

“ Du kommer att inse många viktiga saker om dig själv, för dig själv. Värt vartenda krona och varje minut.”

“Jeanette Carleson kan skapa en atmosfär som gör att människor blir trygga nog att våga visa känslor och växa. Hon inspirerar och lyfter!”

“Tack snälla Jeanette för en fantastisk helg med tårar, skratt och en massa insikter. Och en jäkla spark i baken!”

“Fantastisk workshop och fantastiska människor jag mötte. Jag kommer säkert till mera workshops och ska peppa mina barn att komma hit!”

 ” Den här kursen förändrade verkligen mitt perspektiv på livet. Jag kände mig som en helt ny person efteråt och det var som att allt förändrades när jag faktiskt insåg att jag först och främst måste älska mig själv. Tack Jeanette för den insikten!”

“Jeanette kommer att inspirera dig, till att nå långt och ge dig konkreta övningar för att nå dit du vill i ditt liv!”

 “En workshop som inspirerar till att ta ansvar för sitt liv för att kunna känna frihet!”

“Jag kan varmt rekommendera den här workshopen, värmande, inspirerande och insiktsfullt! Allt var dessutom hållet i Jeanettes briljanta och roliga närvaro. Skulle själv gärna gör om det då verktygen är fantastiska för att skina ljuset där det annars ovetande kan vara skugga.”

“Trygg samvaro. Värme. Närhet. Respekt. Mina sår, min läkning – med er förståelse. Vi ses snart igen, hoppas jag!

“Spännande, intressant, inspirerande, utvecklande!”

“Jag gick ifrån en grå, askig hopplöshetskänsla – till klarhet och ljus på snabbare tid än jag trodde var möjligt! Du, Jeanette har en magisk förmåga att få en hel grupp att landa och hamna i en gemensam glädje och lugn. Du får oss att skapa det tillsammans!”

“Närvarande, mysigt häng med andra. På riktigt”

”Fina ljuvliga Jeanette..Tack för att jag får se dig med Hela dig. Alla färger. TACK! Blev öppen av den öppna agendan. Blev närvarande med den öppna agendan. Tacksam att jag vågade lita på att jag skulle hit idag. Ljuset i mig välsignar ljuset i dig, det ledde mig hit idag. Jag känner tillit till dig. Tack!! ♥

”Det var så fint att dela med andra och få lyssna!”

“Så fint, enkelt och magiskt! Det behövs ingen agenda för att mötas där vi är. Detta höll du ett vackert space för idag, tack för det! Kram!”

“Tack för en fin varm dag! Att dela är att växa!”