Som en duktig flicka var jag inte i kontakt med mig. Med mina känslor, behov och vad som var sant och viktigt för mig. Mitt fokus låg alltid på alla andra – vad andra önskade, ville och tänkte.
Och inom mig fanns en inre kritiker som inte sällan påminde mig om att jga var ”för mycket” eller otillräcklig.
 
Men 2012 blev året då jag inte höll ihop längre och nådde mitt djupaste mörker på 33 år. Och där tog resan och mitt liv en helt ny vändning. Jag hade inget val än att gå inåt …men ack så tacksam!
 
Idag är jag lugn med att vara helt ärlig i mina relationer, skapat mitt drömjobb och väljer bara projekt och events som känns i linje med mig 💛Men…kan man göra så? Är det ens möjligt?
Det verkar som det…😄
Att leva ifrån tillit och kärlek till mig själv istället för rädsla är den största vinsten i mitt liv och något jag önskar dela mig av till dig som önskar desamma! Så….
 
Om du tröttnat på ett liv som styrs av rädsla (även fast du kanske inte sett det som det men allt som inte är lätthet, glädje och expansion är baserat i rädsla för något..) där du är orolig för vad andra ska tycka och tänka om dig och istället längtar efter att;
– Veta vem du är och vad du behöver och värderar
– Stå upp för dig själv och i din kraft
– Uttrycka vad du behöver och längtar efter i lätthet
– Ha vänskaps och kärleksrelationer som är berikande, upplyftande och inspirerande för dig
– Njuta av livet istället för att kämpa mot det
✨Välkommen till en interaktiv föreläsning i hur du kan börja Din resa! Jag delar med mig av fem nycklar till hur du kan leva genuint, tillfreds och fridfullt! <3
_________________
 
Varmt välkommen!