Större delen av mitt liv valde jag anpassning framför att leva min sanning. Otillräcklighet och samtidigt ’för mycket’ gjorde att jag (mest omedvetet) kompromissade bort mig själv för att få andras kärlek och bekräftelse. Jag blev den ’duktiga flicka’, den perfekta vännen, kollegan och flickvännen.
 
Men 2012 blev året då jag inte höll ihop längre och nådde mitt djupaste mörker på 33 år. Och där tog resan och mitt liv en helt ny vändning. Jag hade inget val än att gå inåt …men ack så tacksam!
 
Idag är jag lugn med att vara helt ärlig i mina relationer, skapat mitt drömjobb och väljer bara projekt och events som känns i linje med mig 💛Men…kan man göra så? Är det ens möjligt?
Det verkar som det…😄
Att leva ifrån tillit och kärlek till mig själv istället för rädsla är den största vinsten i mitt liv och något jag önskar dela mig av till dig som önskar desamma! Så….
 
Om du tröttnat på ett liv som bara ”fungerar” med ett arbete eller relationer som inte berikar dig på djupet och har en längtan efter att leva fritt, lyckligt och autentiskt som den du är med relationer du blomstrar i, då passar den här dig!
 
✨Välkommen till en interaktiv föreläsning i hur du kan börja Din resa! Jag delar med mig av fem nycklar till hur du kan leva genuint, tillfreds och lyckligt som den Du är! <3
_________________
 
All info finner du här: https://www.facebook.com/events/559156671239725/
Varmt välkommen!